Werkplek Kantoor Wageningen

TorckWorksIn ons duurzame kantoor 'TorckWorks' in Wageningen hebben wij in totaal 8 werkplekken. Het is op kruipafstand van zowel het centrum als de uiterwaarden en met uitzicht op de stadsboerderij op Torckdael. 

- HELAAS ZIJN ALLE WERKPLEKKEN MOMENTEEL BEZET -

 

Wie zoeken wij

Wij zoeken een leuke en gezellige kantoorgenoten (ZZP-er, freelancer of home-based medewerker) die een hele óf halve werkplek wil huren voor onbepaalde tijd. Iemand die het prettig vindt om 'collega's' om zich heen te hebben voor aanspraak, lunch en netwerk.

 

Wat krijg je?

Het kantoor is een gedeelde werkruimte met 7 bureau’s, lunch-/vergaderkamer, keuken, toilet en douche. Naast een leuke groep mensen bieden we (in de huurprijs inbegrepen) lekkere koffie/thee, een bureau, snel internet, een kantoorfiets, print- en kopieerfaciliteiten etc.

 

Wat kost het?

De huur is circa €280,- (heel) / €140,- (half) ex btw per maand. Circa? Ja, wij houden de kosten zo laag mogelijk door geen marges te nemen op leegstandrisico. Dat betekent wel dat de leegstand eerlijk verdeeld wordt over de huurders en dat je af en toe gevraagd wordt een handje te helpen met het nog mooier maken van het kantoor. Bij alles bezet betaal je €235,- ex btw (hele werkplek). Wij verhuren overigens alleen hele en halve bureau's, wel zo overzichtelijk.

 

Heb je interesse?

Neem contact op voor meer informatie of kom kijken op Van Sallandthof 36, Wageningen.